Aankomst Samoa - Reisverslag uit Apia, Samoa van Arie en Yvonne Rodenburg - WaarBenJij.nu Aankomst Samoa - Reisverslag uit Apia, Samoa van Arie en Yvonne Rodenburg - WaarBenJij.nu

Aankomst Samoa

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Arie en Yvonne

30 Oktober 2008 | Samoa, Apia

Hier het eerste berichtje vanuit Samoa. Nachtvlucht vanuit LA. goed verlopen (weinig slaap).
Om 05.00 aangekomen,werden we direkt naar het hotel gebracht, 30min.
Heel de dag rustig aangedaan, wat geslapen en de omgeving bekeken.
s'avonds in het hotel gegeten, een buffet met dansvoorstelling zie foto's, Het volgende bericht hopen we aan het eind van de rondrit in Samoa op internet te zetten
Groetjes Arie en Yvonne
de foto's zijn te vinden op

• 31 Oktober 2008 - 20:32

Janny:

Ongelooflijk dat jullie aan de andere kant van de wereld lekker in de zon zitten!! En wij maar ploeteren... Ik hoop dat jullie het ontzettend naar je zin zult hebben op Samoa. Jullie zijn elke dag onderwerp van gesprek bij Hoogvliet, we volgen jullie op de voet. Nog heel veel plezier en geniet van alles!!! Groetjes.

• 02 November 2008 - 17:42

Joke:

Gaaf hoor,wat jullie al gedaan en gezien hebben. Wat lijkt Samoa me prachtig. Zou wel even om een hoekje willen kijken naar al dat moois,maar via jullie krijgen we toch er iets van mee.Ik hoop dat jullie er veel van gaan genieten. Tot horens. groetjes

• 02 November 2008 - 19:07

Cint En Mitch:

Zooooooo heeeee die foto's. Niet normaal meer zo mooi. Jeetje nou wij zitten hier wel in de kou en de regen hoor.... Tot gauw Kusssss

• 03 November 2008 - 17:06

Denise:

hoi arie & yvon,
    Wat een leuke vakantie hebben jullie!
    En wij maar hier in de kou zitten..
    Veel plezier nog.
    P.S Stuur een beetje zon.
    x denise.

• 03 November 2008 - 17:53

Wilma:

In een woord "Geweldig"wat een avontuur daar kan je normaal gesproken alleen maar van dromen,maar voor jullie is het dan toch helemaal echt nog veel plezier.groetjes

• 03 November 2008 - 18:33

Frank:

Hoi luitjes. Geweldig hoor. Heel veel plezier nog en tot ziens.

• 04 November 2008 - 11:38

Annet:

GRANDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS.............

• 06 November 2008 - 16:56

Ed En Nia:

Beste Arie, Yvonne, men gaat binnen 4 weken een caterisatie doen bij mij, want een van de aders funktioneert slecht. PS. de onderkant van mijn hart is slecht, maar er is van alles aan te doen. Groetjes en veel plezier nog

Arie en Yvonne

Hallo allemaal, Welkom op deze Weblog Hiermee hopen wij jullie op de hoogte te houden van onze vakantie ( 6 weken ) Of dit zal gaan lukken hangt af van de beschikbaarheid van internet op onze bestemmingen. Voor Yvon is de bestemming nog een open vraag, op Schiphol ( 19 okt ) zal zij het eerste gedeelte ontvangen, de volgende 4 delen zal zij tijdens de reis krijgen Ik zal deze 5 delen tijdens de reis op deze weblog zetten, zodat de reis te volgen is Op 28 nov zijn we weer terug in Nederland

Actief sinds 03 Sept. 2008