laatste dag op Viti Levu
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Arie en Yvonne
22 November 2008 | Fiji, Nadi
Het is alweer de laatste dag in " The Pearl South Pasific Hotel "
morgen ochtend vroeg rijden we weer naar Nadi, waar we met de heli naar Matamanoa gaan, zoals jullie in het vorige bericht gelezen hebben, een klein eiland waar we 4 nachten verblijven, voor we terug komen naar Nederland.
Toen we in The Pearl aangekomen waren besloten we om niet veel met de auto te gaan rijden, links rijden is even iets anders, maar onze tijd in het hotel doortebrengen.
Daarom hebben we alleen wat foto's van het hotel op " mijnalbum " gezet.
Yvon neemt met Cinthia in LA even contact op
foto's staan op
ps. we hoorde dat het in Nederland slecht weer is zelfs sneeuw, hier is het ook minder geworden nl. van 29 gr. is het naar 27 gr. gegaan:D:D:D
22 November 2008 - 14:01
Leonie:
hoi hoi
het laatste weekje alweer geniet er maar nog lekker van.voor je het weet zit je ook in de sneeuw net als wij.
groetjes leonie -
22 November 2008 - 14:46
Cinthia:
Ik kijk naar buiten en zie donker en hagel en wind. Dus lieverds geniet van je laatste week. Dat word ff omschakelen voor jullie hier in het koude kikkerlandje. Tot gauw kussss -
23 November 2008 - 08:46
Nia Ed:
je moet je schamen met 27 gr. hier is het 1 gr. en als jullie thuiskomen niet schrikken van ons allemaal, want die witte kleuren welke wij hebben horen nu eenmaal bij ons en niet die kleur welke jullie hebben!! Gr nia en ed xxx -
23 November 2008 - 12:46
Mien En Joop:
hallo het sneeuwt hier brrr je hebt mooie plekjes uitgezocht op de wereld broer schitterend yvonne zal wel genieten van de natuur nog een paar hele fijne dagen en een goede vlucht terug xxx -
24 November 2008 - 11:52
Annet:
Ik kan vervelendere plekken op de aarde bedenken om te zijn, heb het met jullie te doen haha :-)) Wij hebben inmiddels hadden sneeuw en daardoor wintersportvisioenen.
Lieve mensen alvast een hele goede terugvlucht gewenst en kom veilig thuis.
24 November 2008 - 13:09
Annet:
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar Geniet nog van de dagen op jullie gewelidge mooie plek.
Tot later !!!
:-) -
24 November 2008 - 18:39
Miranda:
Hoi jullie
iedereen klaagt maar over het weer maar ik niet hoor...Ik kijk gewoon naar jullie foto's en krijg het gelijk weer warm!!!!
Ik snap nu ook waarom je die mooie wandelschoenen nodig had(hahaha)mooie wandelingen maken op die mooie eilanden......
Geniet nog maar even en tot gauw...
26 November 2008 - 12:21
Joke:
Wat hebben jullie een super reis zeg,zoveel gedaan en mooie dingen meegemaakt! (over de temperatuur niet gesproken). Geniet nog even van de laatste dagen en tot gauw. groetjes