DEEL 3 FIJI
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Arie en Yvonne
09 November 2008 | Fiji, Nadi
Dus we zijn onderweg 1 dag verloren:D
We hebben een moeilijke vlucht gehad
vanuit Samoa, veel turbulentie.:evil:
Bellen en sms vanuit hier kan nog niet:?:
Maar voor de nieuwsgierigen onder jullie dan maar snel DEEL 3 er op zetten
DEEL 3
Vertrek: Zaterdag 8 nov. Samoa 5.35 ( reistijd 1+ uur )
Aankomst: Zondag 9 nov Fiji 6:30
Verblijf: 1 nachten Nadi / eiland Viti Levu
Hotel; Golf Terrase Apartment
10-16 nov Club Gold Cruise
( 6 nachten ) SCHIP “MV Mystique Princess” Saloon deck
Laatste dag aan boord deel 4
Foto's zal ik weer zetten op:
( ik weet niet of dit tijdens de cruise gaat lukken )
Groetjes van Yvonne en Arie
08 November 2008 - 22:12
Nia En Ed:
Beginnen nu een beetje veel jaloers te raken, zeker vanwege het vooruitzicht van de cruise, (toch maar heel veel mooie dagen ) groetjes en XXX nia en ed -
09 November 2008 - 07:16
Miranda, Otis & Beau:
Wauwww, wat onwijs gaaf! Zit ff filmpje te bekijken en ben heel jaloers. Geniet ervan XXX -
09 November 2008 - 09:51
Miranda:
He yvon,zels ik had dit niet gedacht hoor.Wat een droomvent heb jij toch...Kan Leendert nog iets van leren(hahaha) -
09 November 2008 - 14:39
MIEN EN JOOP:
we zitten vol bewondering jullie film te bekijken dit is echt genieten nog een hele fijne week op de cruiseboot xxx -
12 November 2008 - 12:07
Rhonda:
Nou vonne, jij zei dat ik je niet ging missen maar vind er geen zak aan zonder jou! Niemand komt zo vrolijk 'Goeiemorge!!' zeggen als jij! -
12 November 2008 - 15:02
Annet:
Hier echt Hollands weer brrrr... Pak je kansen !! :-) -
13 November 2008 - 11:56
Anita, Mario En Kids:
ppppfffff zit nu op zolder achter de pc. Heb ff de verwarming op 30 gezet. Glas Malibu met ijsklontjes ingeschonken, vervolgens heb ik al 17x het filmpje van jullie cruise bekeken. Krijg er geen genoeg van. Heerlijk! Stelletje bofkonten. Enjoy!!!!!!XXX -
16 November 2008 - 10:56
Cinthia:
Volgens mij komen jullie vandaag weer ergens aan op een eiland en hoop ik toch wat te horen of te lezen. We zijn erg nieuwsgierig hoe het was en waar de volgende trip heen gaat. Zal vast weer geweldig zijn. Nog maar 2 weken..... wat gaat het snel. Dikke kusssss